Subscribe to our RSS Feeds

Az oldal Firefox és Opera böngészõre van optimalizálva.

Érkezőben a Vista Service Pack 2

0 Megjegyzés »
A Microsoft - egyelőre megjelenési dátum és egyéb részletek nélkül - megerősítette, hogy hamarosan érkezik majd a Vista második javítócsomagja. A Windows 7 eközben megkapta végleges nevét.
A szoftvercég Help and Support oldalán a napokban bukkant fel egy új bejegyzés, amelyben a Vista és a Windows Server 2008 esedékes javítócsomagjának részleteit mutatják majd be a nagyközönségnek. A két fontos frissítésről egyelőre semmilyen adatot nem árultak el, ám a felhasználók számára mégis megnyugtató lehet, hogy Redmondban nem mondtak le ezek megjelenéséről.

A bejegyzés a megjelenés közeledtével nyilván frissülni fog a pontos részletekkel, addig azonban itt nem találunk új és érdekes információt. Még azt sem árulták el, hogy a két javítócsomag nagyjából mikor bukkan majd fel, találgatni pedig nem érdemes. A Vista és a Windows Server 2008 minden egyes változata megkapja majd a frissítést, ám azt nem tudjuk, hogy a csomagok az időközben megjelenő frissítéseken kívül tar­to­gat­nak-e számunkra egyéb újdonságot - előfor­dul­hat, hogy a Windows XP SP3-hoz hasonlóan kizárólag a kisebb javítások egy adagban történő átnyújtásáról lesz mindössze szó.

A Vista hivatalos blogoldalán időközben a Windows 7-ről is ejtettek néhány szót. Azt eddig is tudtuk, hogy (a korábbi pletykákkal ellentétben) a fejlesztők mégis betekintést nyújtanak majd az új operációs rendszerbe a PDC és a WinHEC látogatóinak, ám most végre a szoftver végleges nevét is megismerhettük. Ez némi meglepetésre maradt Windows 7, vagyis a jelek szerint Redmond visszatért a verziószám kiemeléséhez, a megjelenési év helyett - úgy látszik a 09 már nem olyan vonzó, mint a 95 vagy 98. Ehhez némi magyarázatot is fűztek, végigfutva az eddig megjelent Windows operációs rendszerek során, hogy mindenkinek világos legyen a sorszám kiválasztása.

Egyéb részleteket nem árultak el, ezekre a PDC-találkozóig várnunk kell.

0 Megjegyzés "Érkezőben a Vista Service Pack 2"

Megjegyzés küldése