Subscribe to our RSS Feeds

Az oldal Firefox és Opera böngészõre van optimalizálva.

SkyDrive 5-ről 25 GB-ra bővül

0 Megjegyzés »
A Windows Live tervezett megújításának része lesz, hogy a Microsoft jelentősen nagyobb online tárhelyet kínál felhasználóinak, s a kezeléshez új eszközöket is biztosít, valamint mind regionálisan, mind az elérhető nyelvek tekintetében is jelentősen bővítik a lehetőségeket.

Május végén számolhattunk be arról, hogy a Microsoft magyarországi online szolgáltatásai megszaporodtak, mivel a végleges verziójú SkyDrive, amely 5 gigabájtnyi ingyenes tárterületet ad a Windows Live használóinak, már nálunk is elérhető, így összesen már 64 országban használható.

November 12-én újabb fejlesztést jelentettek be a SkyDrive üzemeltetői: a biztosított tárhelyet 5-ről 25 gigabájtra emelik, emellett új eszközökkel is bővítik a szolgáltatást. A SkyDrive alapvetően három hozzáférési szintet biztosít: a személyes területet azoknak a privát felhasználású adatoknak tartja fenn, amelyekre bárhol, ahol internetkapcsolat van, szükség lehet; a megosztott területen kiválasztott felhasználókkal osztható meg tartalom; a nyilvános területre feltöltött állományokhoz pedig bárki hozzáférhet. A szolgáltatás használatához Windows Live azonosító szükséges.


Az új eszközök: a képeket egyenesen a Windows Live Photo Gallerybe lehet letölteni, a könyvtárak teljes tartalma letölthető .zip formátumban (ez kezdetben csak az Egyesült Államokban, Dániában és Írországban lesz elérhető), a fájlok áthelyezhetőek egyik könyvtárból a másikba, egy fájlt több helyre is át lehet másolni. Ezek mellett a megosztási funkciók is bővültek, a húsz új eszköz egyike például, hogy online vetítést lehet készíteni a Silverlight technológiáját felhasználva.

A frissítés az ígéretek szerint néhány hét múlva érkezik meg.

0 Megjegyzés "SkyDrive 5-ről 25 GB-ra bővül"

Megjegyzés küldése